tirsdag den 6. november 2012

Morgentur i Lillebælt.

Havde aftalt med Ulrik, at vi skulle på en lille morgentur til Lillebælt for om muligt at træne lidt teknik rundt om bropillerne ved den gamle Lillebæltsbro.

Vi mødtes ved Søbadet ved Middelfart, kl. 8. Da vi når ned til broen, er den allerede optaget.
© Ulrik Schou

Sælen listede dog lige så stille i vandet da vi kom tættere på vandet. Den holdt dog pænt øje med os, og var lidt nysgerrig. Da vi havde været væk 1½ time og kom tilbage til en lille pause, den tilbage på sin plads, heraf fotoet fra vandsiden. sød lille fyr.
Der var ikke det vilde gang i bæltet, så vi benyttede lejligheden til at inspicerer broen, og sejle en tur langs Middelfarts havn.Bemærk rygfinnen på nederste billede, som stammer fra et par marsvin der lagde ruten mellem os og havnen. Da jeg fik kameraet over på video var de desværre væk igen.Efter en god pause med det basale, rundstykker, kanelsnegle, kaffe og juice, brugte vi en times tid på lidt teknik, redninger og rul. Skulle jo lige have tjekket om min nye gamle tørdragt var tæt efter jeg har skiftet manchetter, og finde ud af om man kan rulle med sådan en Werner spade. Svaret er yes, og yes..


P&H team Danmark siger tak herfra...

På vejen hjem slog vi lige et smut forbi Havkajakken og friluftsliv i Fredericia, hvor der var selvbyggertræf.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar