lørdag den 24. marts 2012

Ny kajak

Jeg havde ellers bestemt mig for at beholde min Wilderness tempest 170 kajak et år mere. men sad nu alligevel og surfede på DBA, og bum... der var den... kærlighed ved første blik.
Så nu er jeg ejer af en P&H Quest LV kajak.


Den er 536 lang og 54 bred. Den er hurtigere, men samtidig mere manøvrerbar end min forgående kajak. Den er lidt mere ustabil, men har dog en ok primær stabilitet, men sekundær stabiliteten ved kantning er mindre end i Wilderness. Til gengæld så reagerer den meget villig på kantning.

Douglas Wilcox har lavet en meget grundig test af kajakken her

Den har et par år på bagen, men jeg må indrømme at jeg er imponeret over hvor få skrammer den har. Den er næsten altid blevet sat i fra en bro, så den har kun ganske få ridser i bunden, og slet ikke nogen på oversiden. Hm... det skal jeg nok få lavet om på....

Så  kender du nogen der står og mangler en god PE kajak, så se annoncen i DBA

3 kommentarer:

 1. Tillykke med den lille nye. Det er en fantastisk flot kajak. Bredden giver en lidt urolig kajak - men jeg er vild med dens spring. Den er garanteret fin i bølger.

  Thomas
  Kajakgal.dk

  SvarSlet
 2. Jo tak, ja det er ikke den bredeste kajak. Men jeg glæder mig rigtig meget til at komme på langtur i den, og til at komme ud og lege i bølgerne med den. Jeg er ret sikker på at følelsen af ustabilitet er en forbigående oplevelse indtil jeg bliver helt vandt til den.

  SvarSlet
 3. Tillykke med "den lille nye". Flot kajak og godt du fik den inden dit EPP 3 kursus. Nu kan I rigtig nå at blive gode venner.

  SvarSlet